Ha megtetszett nálunk egy ruha, amelyet szeretnél viselni az esküvődön, mindenképpen le kell foglalnod. A foglaló összegét a ruha árának 1/3-ában állapítottuk meg. Ezt kell kifizetned a ruha lefoglalásakor. Üzeltünkben bankkártyával is tudsz fizetni már.
A foglaló megfizetésével Te biztosítod azt, hogy a ruhát az esküvőd napján Te viseled. A fennmaradó kölcsönzési díjat a ruha elvitelekor fizeted.
Minden esetben kölcsönzési szerződést készítünk a foglaló fizetésekor. Ehhez szükséged lesz a személyi igazolványodra és a lakcímkártyádra.

Vannak olyan kiegészítők, amiket meg tudsz nálunk vásárolni. Ezek a fejdísz, hajtű, ékszerek, gyűrűpárna, hogy maradjon emléked az esküvőről.

A kölcsönzés időtartama szombati esküvő esetén péntektől hétfőig tart. A ruhákat hétfő 12 óráig kérjük visszahozni. Minden ettől eltérő napon tartott esküvő esetén tájékoztatunk a kölcsönzés időtartamáról.

A ruha végleges próbájára az esküvő hetének hétfőjén kerül sor. Erre időpontot már a foglalás során is kérhetsz, vagy később telefonon is tudsz egyeztetni velünk.
A ruhát ruhazsákba csomagoljuk, amikor elviszed, kérlek ebben is hozd vissza, mert ez ad lehetőséget arra, hogy az utánad következőknek is praktikus csomagolásban tudjuk átadni.

 

Problémát szokott okozni az a kérdés, hogy mi van akkor, ha megsérül a ruha. Ez a sérülés milyenségétől függ. A ruha természetesen piszkos lesz, ezt tudjuk. Ha véletlenül maradandó sérülést okozol a ruhán, a javíttatás költségét meg kell térítened minden esetben. Ezt a ruha visszahozatalánál vizsgáljuk meg.

Felmerül a kérdés, mi van, ha a polgári és a templomi esküvő nem egy napra esik vagy a fényképezést nem az esküvő napján szeretnétek megoldani. Ha egymást követő héten vannak a rendezvények, a ruha bérleti díjához egy 50%-os felár társul. Sajnos ha az események teljesen eltérő időpontokban vannak, akkor kétszer kell kibérelni a ruhát. Vagy akár másik ruhát is választhatsz.